Slovenskí policajti zachránili pri požiari život chlapcom

NETKY.SK • 10 Máj 2019, 11:14 • 2 min
Slovenskí policajti zachránili pri požiari život chlapcom

TRSTENÁ - Nebyť pohotového a odvážneho zásahu slovenských policajtov, vyhasli by životy mladých chlapcov.

slovakia

left justify in out

V Trstenej sa odohrala dráma ako z napínavého kriminálneho seriálu. Do poslednej chvíle išlo o všetko, no situáciu perfektne zvládla dvojica tamojších policajtov.

 

Polícia a hasiči dostali hlásenie o požiari istej garáže. Ako uvádzajú na svojom Facebooku, prví na miesto dorazili práve dvaja hliadkujúci policajti, ktorí mali okolnosti preskúmať. Zistili však, že v podkroví stavby sa nachádzajú chlapci. Muži zákona neváhali a okamžite konali.

 

Keď vstúpili do garáže, ihneď si uvedomili, že cez plamene sa do podkrovia nedostanú. Pohotovo preto hasiacimi prístrojmi a vedrami s vodou začali s plameňmi zápasiť. Opakovane pritom urgovali hasičov aj sanitky. Čoskoro sa k nim pridala ďalšia policajná hliadka, no požiar sa im stále nedarilo uhasiť.

 

Oheň dostali pod kontrolu až hasiči, ktorí dorazili na miesto, kým polícia aspoň čiastočne tlmila šírenie plameňov. Požiarnici museli odpíliť časť strechy, cez ktorú sa im chlapcov podarilo vyslobodiť. Krátko na to sa ich ujali lekári a previezli ich na vyšetrenia do nemocnice.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies