Policajti z Dunajskej Stredy riešili ďalšiu nehodu auta s opitým cyklistom

NETKY.SK • 19 Júl 2023, 12:00 • 2 min
Policajti z Dunajskej Stredy riešili ďalšiu nehodu auta s opitým cyklistom

53 ročný na mol opitý muž počas jazdy na bicykli padol do stredu cesty a vodič Felície už nestačil zareagovať a do cyklistu narazil.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

 

K nehode došlo v utorok večer krátko pred 20.00 hod v katastri obce Horná Potôň v časti Čečínska Potôň. Cyklista išiel v pravom jazdnom pruhu pri stredovej čiarne smerom do obce Lehnice, pri zmene smeru jazdy stratil balans a spadol z bicykla na zem.

Vodič idúci za cyklistom aj napriek intenzívnemu brzdeniu už zrážke nedokázal zabrániť. Policajti podrobili oboch vodičov dychovej skúške, pozitívny výsledok na alkohol mal starší cyklista, ktorému v dychu namerali 1,16 mg/l alkoholu, čo je 2,42 promile. 

Aj napriek tomu, že náraz osobného vozidla do cyklistu bol minimálny, cyklistu previezli so zraneniami hlavy, hrudníka a končatín do najbližšej nemocnice. Polícia opakovane pripomína, že alkohol na cesty nepatrí, či už šoférujete auto alebo jazdíte na bicykli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
FB Polícia SR - Trnavský kraj/KB Netky, Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies