Policajti objasnili krádež peňazí z poštového auta

NETKY.SK • 21 Október 2013, 13:57 • 2 min
Policajti objasnili krádež peňazí z poštového auta

KOŠICE - V súvislosti so zmiznutím vyše 20.000 eur z poštového auta v Košiciach policajná vyšetrovateľka na základe doposiaľ získaných dôkazov obvinila z trestného činu sprenevery 47-ročného muža z okresu Košice okolie. Informovala o tom dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

"Obvinený muž mal v stredu 16. októbra prepraviť zverenú zásielku s finančnou hotovosťou na jednu z košických pôšt, pričom si peniaze prisvojil a v uvedený deň ráno nahlásil krádež prepravovanej zásielky z úložného priestoru nákladného vozidla zn. Iveco Daily," uviedla hovorkyňa.

Polícia zadržala podozrivého vo štvrtok 17. októbra. Vzhľadom na to, že obvinený nebol doposiaľ súdne trestaný, stíhaný je na slobode. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies