Policajt Ľuboš Tiefenbach je zatiaľ mesiac mimo službu!

NETKY.SK • 21 Október 2014, 10:00 • 2 min
Policajt Ľuboš Tiefenbach je zatiaľ mesiac mimo službu!

BRATISLAVA - Policajt Ľuboš Tiefenbach, známy z videa zo zákroku na vodičku auta na Dolnozemskej ulici v Petržalke, je už mimo služby. Denníku NOVÝ ČAS to prezradili jeho kolegovia a neskôr to oficiálne potvrdila aj polícia.

slovakia

left justify in out

"Menovaný policajt je v súlade so zákonom dočasne pozbavený výkonu štátnej služby, pretože je dôvodne podozrivý, že porušil služobnú povinnosť zvlášť hrubým spôsobom," povedala pre denník Tatiana Kurucová, bratislavská policajná hovorkyňa.

 

Podľa jeho kolegov ide zatiaľ o jeden mesiac.

 

Zaujímavosťou je, že na tohto strážcu zákona bolo spolu podaných až 44 sťažností na bratislavskom policajnom riaditeľstve.

 

 

Zásahu policajtov voči mladej žene podľa portálu čas.sk predchádzal problém s nálepkou STK. Podľa videa jej policajti nasadili putá, čo si jej dcéra nahrala mobilným telefónom. Obe vraj skončili na policajnej stanici, dcéra preto, že nemala pri sebe občiansky preukaz, ale len doklad o jeho strate. "Urobili sme už úkony k tomu, aby bol zákrok podrobený kontrole a uvidíme, aké budú výsledky," povedal pre portál minister vnútra Kaliňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies