Policajný Facebook si za posledné dni pozrelo až 2,5 milióna užívateľov

NETKY.SK • 5 Október 2018, 17:46 • 2 min
Policajný Facebook si za posledné dni pozrelo až 2,5 milióna užívateľov

BRATISLAVA - Oficiálnu stránku Policajného zboru na Facebooku si za posledné dni pozrelo takmer 2,5 milióna užívateľov tejto sociálnej siete.

slovakia

left justify in out

Rekordný nárast bol zaznamenaný vďaka kontinuálnej publikácii príspevkov v prípade zadržania už medzičasom obvinených osôb z úkladnej vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej, ale aj vďaka videu z nehody poľských cestných pirátov na Orave. O tom v piatok informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR Denisa Baloghová.

 

Ako ďalej priblížila, video o pirátoch sa stalo najsledovanejším statusom v jeden a pol ročnej histórii stránky, keď sa dostalo k viac ako 1,7 miliónu užívateľov Facebooku.

 

"Vysoké číslo bolo zaznamenané aj v štatistike interakcií, takmer 1,7 milióna. Toto číslo sčítava všetky komentáre, reakcie a zdieľania statusov na policajnej stránke a na stránkach, kde boli statusy zdieľané za posledné dni. Taktiež nárast o viac ako 5000 nových fanúšikov stránky je možné považovať za nadštandard. Podľa odhadov je na Slovensku registrovaných približne 2,5 milióna účtov na Facebooku, čo len potvrdzuje rekordný charakter uvedených čísel," prezradila hovorkyňa.

 

Podľa jej slov polícia víta zvýšený záujem o obsah svojej stránky na Facebooku, keďže sa dostáva k čoraz väčšiemu počtu užívateľov, ktorí sú denne nápomocní pri riešení trestnej činnosti, ako napríklad v prípadoch stotožňovania hľadaných a podozrivých osôb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies