Pokračovanie komédie Flákači sa bude volať MallBrats

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 16:18 • 2 min
Pokračovanie komédie Flákači sa bude volať MallBrats

USA - Pripravované pokračovanie komédie Flákači (v origináli Mallrats, pozn. SITA) z roku 1995 sa bude volať MallBrats.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to oznámil americký scenárista, režisér, herec a producent Kevin Smith, ktorý vraj donedávna uvažoval aj nad názvom Mallrats 2: Die Hard in the Mall.

 

Filmár zároveň zverejnil prednú stranu prvej verzie scenára. „Stotrinásť strán plných starých priateľov & nových vtipov. Toto je pre teba, Jim. Kiežby si tu bol,“ napísal Smith, pričom odkazoval na producenta Jima Jacka, ktorý zomrel minulý rok. Jack vraj vždy žartoval, že by mali nakrútiť pokračovanie snímky Flákači. 


Štyridsaťštyriročný Smith sa v marci v rozhlasovej šou Rock102 Mornings vyjadril, že na scenári chcú pracovať do začiatku roka 2016 a v máji toho istého roka by už chceli nakrúcať. 

 

V centre príbehu komédie Flákači sú kamaráti TS Quint a Brodie, s ktorými sa rozišli priateľky. Smútok z rozchodu zaháňajú bezcieľnym potulovaním sa po supermarkete. V hlavných úlohách sa v roku 1995 predstavili Jeremy London a Jason Lee. Okrem nich si vo filme zahrali napríklad aj Shannen Doherty, Claire Forlani, Ben Affleck, Stan Lee či Renée Humphrey. Viacerí z nich sa ukážu aj v pokračovaní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies