Pohoda oznámila ďalšie zvučné mená. Prídu The Libertines a ďalší!

NETKY.SK • 9 September 2021, 14:05 • 2 min
Pohoda oznámila ďalšie zvučné mená. Prídu The Libertines a ďalší!

BRATISLAVA - V roku 2022 by sa mali na letisku v Trenčíne predstaviť napríklad Richie Hawtin, Metronomy, Wolf Alice, The Space Lady alebo Rita Payés.

slovakia

left justify in out

Organizátori festivalu Pohoda dnes oznámili ďalších interpretov, ktorí vystúpia na budúcom ročníku podujatia. Ak pôjde všetko podľa plánov, na trenčianskom letisku sa od 7. do 9. júla 2022 predstavia The Libertines, Richie Hawtin, Metronomy, Wolf Alice, Slowthai, The Comet is Coming, Paula Temple, Shame, Marina Satti, Yves Tumor, Squid, Injury Reserve, Bazzookas, Emel Mathlouthi, Hatari, Pengshui, Shht, Paupière, The Space Lady, Malox a Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs. 

 

img

 

Všetci spomínaní patria do kategórie opätovne potvrdených účinkujúcich, teda tých, ktorým cestu na Pohodu predtým zatarasila pandémia. 

 

Možno vás zaujme: AKTUALIZÁCIA: Zomrel francúzsky herec Jean-Paul Belmondo

 

Do zoznamu pribudlo tiež jedno úplne nové meno. Na jednom z pódií predvedie svoj talent džezová speváčka a trombonistka z Katalánska Rita Payés

 

Účasť na festivale už predtým potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds a Black Pumas



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies