Podvodník oklamal luxusné predajne z basy, dali mu šperky na natáčanie klipov

NETKY.SK • 21 November 2017, 06:00 • 2 min
Podvodník oklamal luxusné predajne z basy, dali mu šperky na natáčanie klipov

Jeden z najznámejších floridských podvodníkov Jimmy Sabatino (41) si odsedí 20 rokov na samotke. O takýto prísny trest požiadal sudkyňu osobne, inak vraj nedokáže prestať s podvodmi ani za mrežami.

slovakia

left justify in out

"Chcel by som žiť normálny život, ale nedokážem sa ovládať," povedal súdu Sabatino a požiadal, aby ho umiestnili na samotku, píše server Novinky.cz. Sudkyňa mu pred týždňom vyhovela a muža, ktorý má na svedomí podvody za vyše desať miliónov dolárov, poslala na 20 rokov za mreže.

 

Sabatino si od roku 2014 odpykával trest v miamskej väznici za porušenie podmienky, to mu však nezabránilo v ďalšom podvode. Presvedčil dozorcov, aby mu do cely prepašovali 5 mobilných telefónov. Nimi potom riadil operáciu, na ktorej sa okrem iných podieľali aj členovia mafiánskej skupiny Gambinovcov.

 

Muž sa v cele vydával za člena výkonnej rady spoločnosti hudobnej divízie Sony či spoločnosti Roc Nation, kontaktoval manažérov luxusných predajní a dokázal ich presvediť, aby obchody požičali jeho spoločníkom tovar na natáčanie hudobných klipov. Šperky, hodinky a ďalšie cennosti potom končili v rôznych záložniach. 

 

Pred súdom priznal vinu, nie však ľútosť. "Nikomu sa ospravedlňovať nebudem," povedal. "Vláda dovolila, aby sa to stalo. To oni by sa mali hanbiť," dodal. Nepodvádzal vraj pre zábavu, ale preto, lebo ho bavilo porážať systém.

 

Teraz sa chce napraviť, a to dokáže vraj len tak, že sa nebude stýkať s ostatnými ľuďmi. Odpyká si preto trest v coloradskej väznici vo Florence, ktorá patrí k najdrsnejším a naprísnejšie stráženým v USA. Najbližšie roky tak uvidí iba svojich dvoch advokátov a svoju nevlastnú matku a my sa už teraz tešíme na to, čo vymyslí v takej oklieštenej zostave...

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies