Podolski o spolupráci s Özilom: Prevalcujeme to tu

NETKY.SK • 5 September 2013, 14:33 • 2 min
Podolski o spolupráci s Özilom: Prevalcujeme to tu

BERLÍN - Nemecký futbalový reprezentant Lukas Podolski sa teší na príležitosť zahrať si po boku svojho kolegu z národného tímu Mesuta Özila v anglickom klube FC Arsenal.

slovakia

left justify in out

"S Mesutom to tu prevalcujeme," cituje Podolského slová nemecké periodikum Bild. "Je skvelé, že prišiel k nám. Mesut je môj dobrý priateľ a brilantný futbalista," uviedol 28-ročný ofenzívny hráč "kanonierov" a na margo angažovania 24-ročného Özila z Realu Madrid dodal: "Mesut veľmi dobre doplní náš tím. Predvádzame výborný futbal, občas nám však chýbal moment prekvapenia. Práve toto sme získali v osobe Mesuta."

V súčasnosti zranený Podolski bude svojmu zamestnávateľovi chýbať tri mesiace. Rodák z poľských Gliwíc si v minulotýždňovom odvetnom stretnutí play-off Ligy majstrov 2013/2014 proti Fenerbahce Istanbul (2:0) natrhol zadný stehenný sval. "Som smutný z toho, že nemôžem ihneď hrať s Mesutom a budem mať možnosť len sledovať ho z tribúny. Nedokážem to však zmeniť, nemôžem si zašiť sval," uzavrel Podolski.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies