Podľa Budaja sa v prípade zotrvania súčasnej vlády bude koaličná zmluva určite meniť

NETKY.SK • 22 Marec 2021, 12:47 • 2 min
Podľa Budaja sa v prípade zotrvania súčasnej vlády bude koaličná zmluva určite meniť

SLOVENSKO - Minister životného prostredia by sa pri zachovaní vlády mala zmeniť koaličná zmluva. Nemyslí si, že Matovičove podmienky sú pomstou SaS.

slovakia

left justify in out

Podľa Jána Budaja sa dnes nedá hovoriť o tom, že Slovensko má aktuálne koalíciu, ale štyri koaličné strany. Po prípadnej rekonštrukcii vlády bude podľa Budaja dôležité, aby vo vláde neboli ľudia, ktorí budú narúšať jej jednotu. Povedal to na dnešnej tlačovej konferencii.  

 

img

 

Prečítajte si tiež: Poslanci z OĽaNO: Pán Sulík, vaše slovo stojí za toaletný papier!


Vylúčil, že by podmienky, ktoré hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnost predstavilo v nedeľu 21. marca na tlačovej konferencii boli „osobnou pomstou“ Igora Matoviča voči strane Sloboda a Solidarita. Pripomenul, že OĽaNO darovalo SaS po voľbách jedno ministerstvo navyše. K tomu, aké ministerstvo by prípadne ako člen vlády jej súčasný predseda Matovič viedol, sa Budaj nevyjadril.
 

Súvisiaci článok: Igor Matovič je ochotný odstúpiť, ak koaliční partneri dodržia dohodu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies