Podľa Armstronga s ním USADA nespravodlivo zaobchádzala

NETKY.SK • 8 November 2013, 09:48 • 2 min
Podľa Armstronga s ním USADA nespravodlivo zaobchádzala

NEW YORK - Zdiskreditovaný americký cyklistika Lance Armstrong je presvedčený, že s ním nespravodlivo zaobchádzali a stal sa terčom pre potrestanie zo strany Antidopingovej agentúry USA (USADA) potom, ako už dostal doživotný zákaz činnosti pre doping. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Armstrong, ktorému minulý rok po vyšetrovaní USADA odobrali sedem titulov z Tour de France, pokračoval v súťažení za rovnakých podmienok, pretože mnoho jeho súperov dopovalo, ale cítil, že on je hlavným terčom pre potrestanie.

"Možno to bola vendeta medzi mnou a výkonným šéfom USADA Travisom Tygartom," uviedol 42-ročný cyklista z Texasu. "Možno to nie je úplne to správne slovo, ale ešte stále dúfam, že to bolo súčasť riešenia. Môj telefón je zapnutý, ale nikto nevolá. Bez ohľadu čo si kto myslí, aj ďalej sa budem zaujímať o šport. Stále milujem šport a ešte stále dávam pozor čo o mne, kde napíšu. Ešte stále jazdím pre zábavu. Napriek všetkému mi cyklistika nesmierne veľa dala."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies