Podivné toalety v čínskej reštaurácii desia mužov

NETKY.SK • 29 Marec 2015, 15:15 • 2 min
Podivné toalety v čínskej reštaurácii desia mužov

TAIYUAN – V istej čínskej reštaurácii majú veľmi netradičné pisoáre, kvôli ktorým majú muži trému ísť vôbec na toaletu.

slovakia

left justify in out

Zákazníci reštaurácie v meste Taiyuan v severočínskej provincii Šan-si hovoria, že sa nemôžu sústrediť na vykonávanie potreby kvôli polonahým ženským figurínam. Tie sú totiž umiestnené na pánskych toaletách za sklenenou stenou a muži im pri vykonávaní potreby pozerajú priamo do očí.

Istý zákazník reštaurácie povedal: "Keď som na toaletách uvidel ženy, tak som okamžite vyšiel von, lebo som si myslel, že som si pomýlil dvere. Keď som si však uvedomil, že som na správnom mieste a chcel som vykonať potrebu, tak to už jednoducho nešlo."

 

img


Zákazník dodal: "Bolo to veľmi nepríjemné, keď sa na mňa pozerala dobre vyzerajúca žena pri potrebe, aj keď len plastová."

Bizarné toalety sa stali hitom na čínskych sociálnych sieťach, keď muži súcitili so zákazníkmi tejto reštaurácie. Keby ste sa v tejto reštaurácii náhodou ocitli aj vy, tak si rozmyslite koľko piva vypijete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies