REPORTÁŽ Vedenie ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Oklamčák, Andrásy, Golonka, Wimmer a Laiferová sa "zabávali"

NETKY.SK • 12 Október 2020, 18:51 • 2 min
REPORTÁŽ Vedenie ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Oklamčák, Andrásy, Golonka, Wimmer a Laiferová sa "zabávali"

BRATISLAVA - Vedenie Československého Leva si zorganizovalo vlastný "OKTÓBER FEST 2020". V sobotňajšej relácii SMOTÁNKA v TV MARKÍZA ukázali, že sa stále dokážu výborne zabaviť a odviazať sa.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Členovia zoskupenia osobnosti Československého Leva na čele s jeho prezidentom Jozefom Oklamčákom si na počesť blížiaceho sa októbra, zorganizovali "OKTÓBER FEST ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA 2020".

 

img

 

Prečítajte si viac: REPORTÁŽ: Exkluzívne fotenie štyroch najkrajších mužov Slovenska využil Jozef Oklamčák na odovzdanie šerpy aktuálnemu Mistrovi!

 

Vzhľadom na súčasnú situáciu, išlo iba o symbolické stretnutie užšieho vedenia, humoristu Olivera Andrásyho, hokejovej legendy Jozefa Golonku, československej speváckej legendy Marcely Laiferovejproducenta Štefana Wimmera a ich partneriek.

 

 

Celé toto dianie "monitoroval" známy fotograf "LEVA" a majiteľ HARUM ŠTÚDIA Pavol Harum. Ako sme sa dozvedeli od Jozefa Oklamčáka, "bolo toto stretnutie v obmedzenom počte. Bežne sa na našich športovo - zábavných stretnutí zúčastňuje 60 až 70 členov."

 

img

 

Ako uviedol Oklamčák, jednoducho rešpektujú nariadenia vlády, ktoré sú dané. Doplnil tiež, že najbližšieho novembrového stretnutia sa tak zúčastní iba šesť vybraných členov

 

Mohlo by vás zaujímať: JOZEF OKLAMČÁK rozhodol, že LADY JOZEFOVSKEJ PÁRTY pre rok 2020 sa stáva NORA KRCHŇÁKOVÁ

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona