Podľa denníka Pravda stopy vraždy E. Valka môžu viesť do Česka

NETKY.SK • 12 November 2010, 13:06 • 2 min
Podľa denníka Pravda stopy vraždy E. Valka môžu viesť do Česka

Podľa denníka Pravda stopy vraždy E. Valka môžu viesť do Česka

slovakia

left justify in out

Za vraždou právnika Ernesta Valka stojí s najväčšou pravdepodobnosťou profesionálny zabijak. Podľa zistení denníka Pravda sa vyšetrovanie začína zužovať smerom ku kauze o tzv. Duckého zmenky. Uvádza to dnešné vydanie denníka Pravda na titulnej strane v článku Stopy k vražde môžu viesť do Česka.
      Ak by sa potvrdila táto verzia, vrah vystupoval aj ako spojka, ktorá sa v mene istých podnikateľských kruhov predčasom pokúšala kontaktovať Valka. Niekoľko rokov trvajúci spor o miliardové zmenky stále nie je uzavretý, uvádza ďalej Pravda.
      Podľa zdrojov denníka jedna zo stôp vyšetrovania vedie do Česka. Ku skupine, ktorá sa už dlhší čas usiluje dosiahnuť preplatenie spomínaných zmeniek, a to napriek tomu, že podľa slovenských orgánov zmenky nie sú nárokovateľné. Podľa zatiaľ neoverených informácií sa práve jej predstavitelia pokúšali kontaktovať Valka ako právneho zástupcu štátu, uvádza okrem iného Pravda.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies