Pochod v Bratislave môže zdržať a obmedziť MHD

NETKY.SK • 9 Marec 2018, 11:32 • 2 min
Pochod v Bratislave môže zdržať a obmedziť MHD

BRATISLAVA – Dnešný pochod v hlavnom meste SR Bratislave môže zdržať a obmedziť premávku prostriedkov mestskej hromadnej dopravy (MHD). Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na svojej webovej stránke. Konkrétne presmerovania liniek však DPB neuvádza.

slovakia

left justify in out

„Počas pochodu budú v teréne posilnené hliadky dispečingu Dopravného podniku Bratislava, ktorý bude na vzniknutú dopravnú situáciu reagovať operatívne. Buď odkloní, alebo skráti linky MHD v spolupráci s políciou,“ pripomína dopravný podnik. Aktuálne informácie zverejní DPB na svojej oficiálnej webovej stránke.

Polícia Slovenskej republiky je podľa prezidenta Policajného zboru SR Tibora Gašpara na dnešné pochody pripravená. Ľudí na štvrtkovom brífingu vyzval, aby poslúchli pokyny policajtov na miestach zhromaždení, aby sa predišlo incidentom. V Bratislave bude podľa Gašpara najhoršia dopravná situácia v centre mesta, poprosil aj ľudí, ktorí tu parkujú svoje autá, aby v čase pochodov preparkovali na iné miesta. Spomenul, že od 16:30 do ukončenia zhromaždenia bude obmedzená doprava hlavne na Námestí SNP i v priľahlých uliciach bratislavského Starého mesta. Sú to najmä ulice Klobučnícka, Uršulínska a Suché mýto.

Pochod s názvom Postavme sa za slušné Slovensko bude dnes v 48 slovenských mestách a v sedemnástich zahraničných metropolách. Organizátori žiadajú nezávislé vyšetrenie vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Tiež žiadajú novú dôveryhodnú vládu, ktorej súčasťou nebudú ľudia, podozriví z korupcie a prepojenia na organizovaný zločin. V hlavnom meste sa dnes začína zhromaždenie o 17:00.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies