VIDEO Počas zápasu Chicaga Cubs zasiahla fanúšika do tváre bejzbalová pálka

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 12:40 • 2 min
VIDEO Počas zápasu Chicaga Cubs zasiahla fanúšika do tváre bejzbalová pálka

CHICAGO – Počas včerajšieho zápasu americkej MLB zasiahla fanúšika do tváre letiaca bejzbalová pálka a zo štadióna musel byť odvezený na nosidlách.

slovakia

left justify in out

Nováčikovi Addisonovi Russellovi z Chicaga Cubs sa z rúk nešťastne vyšmykla pálka a vletela medzi divákov na Wrigley Fielde. Zranený fanúšik bol pri vedomí a komunikoval s okolím, ale napriek tomu musel byť prevezený do nemocnice.

"Keď mi pálka vyletela z rúk tak som hneď kričal "Dajte si pozor! Dajte si pozor!" Potom som už len videl ako chlapíkovi odleteli okuliare a to čo prišlo nebolo to pekné," povedal Russell.

 



"Pálka sa mi proste vyšmykla. Bol som agresívny, videl som loptičku a chcel som ju trafiť. Pálka sa mi však vyšmykla a potom som už len videl, ako trafila fanúšika do tváre. Cítil som sa veľmi zle. Neviem slovami ani opísať, ako zle sa stále cítim. Ak niekde uvidíte toho chlapíka, tak som mu ochotný dať pálku aj s podpisom. Je mi to strašne ľúto."

Chicago Cubs ukončilo päťzápasovú víťaznú šnúru Pittsburghu Pirates, keď vyhrali 4-0.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies