Počas jazdy mu odpadlo koleso z auta, neskôr poďakoval mladým policajtom za pomoc

NETKY.SK • 6 September 2023, 22:00 • 2 min
Počas jazdy mu odpadlo koleso z auta, neskôr poďakoval mladým policajtom za pomoc

Do policajnej pošty prišlo poďakovanie pre 3 mladých začínajúcich policajtov, strážmajstrov Davida, Dana a Kristínu z Obvodného oddelenia PZ Brodské.

slovakia

left justify in out

Andrej napísal poďakovanie policajtom:
"Dňa 27.8.2023 v čase okolo 16:45 h, som jazdil na vozidle Škoda Fabia Combi v obci Gbely cez križovatku Švermova – Petroveská, pri kostole.
Počas jazdy sa mi stala technická závada na vozidle – odtrhlo sa rameno a poloos na ľavej prednej náprave. Z uvedeného dôvodu mi odpadlo koleso na vozidle a zostalo nepojazdné."
ZOSTAL V STREDE KRIŽOVATKY ...
"Ako som označil vozidlo prekážku v cestnej premávke, výstražným trojuholníkom, som sa snažil vozidlo dostať mimo komunikáciu, aby netvorilo prekážku v cestnej premávke.
V momente poruchy sa pri mne zastavila hliadka PZ, na vozidle KIA Sportage , osádku tvorili traja mladí príslušníci PZ v zložení dvaja policajti a jedna policajtka."
POLICAJTI MU OCHOTNE POMOHLI 
"Hneď ako sa ma spýtali čo sa stalo, ochotne mi pomohli, riadili cestnú premávku a spoločne sa nám podarilo vozidlo premiestniť aspoň na krajnicu aby nestálo v strede križovatky.
Z uvedeného dôvodu by som sa aspoň touto cestou veľmi rád aj osobne poďakoval za ľudský a profesionálny prístup. Bohužiaľ nakoľko neviem ich mená a neviem z ktorého oddelenia boli, verím že sa Vám ich podarí identifikovať, a v mojom mene sa im ešte raz poďakovať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Zdroj: FB KRPZ Trnava
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies