Počas silvestrovskej noci sa nielen oslavovalo, ale aj kradlo

NETKY.SK • 3 Január 2012, 10:20 • 2 min
Počas silvestrovskej noci sa nielen oslavovalo, ale aj kradlo

Počas silvestrovskej noci sa nielen oslavovalo, ale aj kradlo

slovakia

left justify in out

img

Počas silvestrovskej noci hliadkujúci policajti si všimli, že je vylámaná predajňa a výrobňa cukrárenských výrobkov v Skalici. Asi 40 minút po polnoci rozbili na predajni okno, cez ktoré sa páchatelia dostali dnu. Z mraziaceho boxu ukradli údené mäso a päťkilové vedro so šalátom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová s tým, že z časti budovy, v ktorej je pohostinstvo, páchatelia ukradli množstvo cigariet a príručnú pokladnicu.
"Súkromnej firme spôsobili škodu krádežou tovaru za 400 eur a poškodením zariadenia za 150 eur. Službukonajúci policajti páchateľov zakrátko vypátrali. Jeden z nich sa pri krádeži zranil a tiekla mu krv, ktorá zanechávala stopy na napadnutom snehu. Stopy krvi doviedli policajtov do domu, v ktorom boli odcudzené veci ukryté," uviedla. Dodala, že polícia všetok ukradnutý tovar zaistila a dvoch podozrivých Skaličanov vo veku 32 a 36 rokov zadržala a umiestnila do policajnej cely. Obvineným hrozí v prípade dokázania viny väzenie na dva roky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies