Po havárii v Rumunsku už slovenskí turisti cestujú domov

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 17:39 • 2 min
Po havárii v Rumunsku už slovenskí turisti cestujú domov

ARAD - Slovenskí turisti, ktorí pri návrate z dovolenky v Bulharsku uviazli pre haváriu ich autobusu v Rumunsku, sa už v náhradnom autobuse vracajú späť. Dovolenkári prídu na Slovensko dnes v noci.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala Mária Csoková z cestovnej kancelárie Globtour, okolo 17:00 už nastúpili všetci turisti do náhradného autobusu, medzi nimi aj dvaja zranení. Jedného zo zranených hneď po ošetrení prepustili z nemocnice, druhý mal v nej ostať štyri až päť dní na pozorovaní, no napokon tiež odcestoval. Podľa Csokovej obaja dovolenkári, ktorí sa pri rannej havárii autobusu zranili, boli poistení a udalosť s nimi ďalej bude riešiť poisťovňa.

Autobus so slovenskými turistami vracajúcimi sa z dovolenky v Bulharsku havaroval v Rumunsku dnes o približne 9:00 miestneho času pri meste Deva. Vodičovi údajne vbehol do cesty pes a v snahe vyhnúť sa mu zišiel z cesty. Zranili sa dvaja cestujúci, ktorých ihneď previezli do najbližšej nemocnice. Cestovná kancelária pre turistov zabezpečila náhradný autobus a vyjadrila poľutovanie nad tým, čo sa stalo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies