Po Eure 2016 by mali až štyria Slováci zmeniť dres

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 10:33 • 2 min
Po Eure 2016 by mali až štyria Slováci zmeniť dres

SAINT-ÉTIENNE - Hráčsky agent Karol Csontó (42) pricestoval do dejiska šampionátu Majstrovstiev Európy vo futbale 2016 do francúzskeho mesta Saint-Étienne na zápas proti Anglicku (0:0).

slovakia

left justify in out

Pre denník Nový čas Karol Csontó povedal, že jeho agentúra Stars & Friends má pod palcom polovicu zverencov Jána Kozáka a z tej až štyria hráči by mali po európskom šampionáte zmeniť dres.

 

Na otázku denníka, či očakáva, že po šampionáte bude veľký záujem o slovenských hráčov z tohto kádra, Karol Csontó odpovedal: "Áno. Do týždňa by sme mali uzavrieť prestupy štyroch našich chalanov z aktuálneho tímu. Takže bude s tým veľa roboty".

 

Denníku na otázku o koho konkrétne v prestupoch ide, naznačil: "Určite doladíme prestup Tomáša Hubočana, Jána Ďuricu, Matúša Bera, v hre je spomínaný Martin Škrtel a možná je aj zmena dresu u Vladimíra Weissa".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies