Playboy vyvíja vlastnú krypto peňaženku

NETKY.SK • 18 Marec 2018, 16:30 • 2 min
Playboy vyvíja vlastnú krypto peňaženku

BEVERLY HILLS – Spoločnosť Playboy Enterprises vyvíja online peňaženku, ktorá umožní zákazníkom platiť kryptomenami na ich internetových médiách a zahŕňa aj podporu nového tokenu Vice Industry (VIT).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Prvým sektorom spoločnosti Playboy, ktorý bude podporovať novú krypto peňaženku, bude Playboy.TV, kde bude možné platiť kryptomenami za prístup k exkluzívnemu obsahu. Očakáva sa, že krypto peňaženka bude spustená do konca tohto roka.

 

img

 

Token Vice Industries, ktorý v prvých 24 hodinách cez ICO získal 22 miliónov dolárov v digitálnej mene Ethereum (ETH), umožňuje dospelým divákom získať VIT za sledovanie obsahu na webových stránkach. Tokeny VIT bude podporovať aj Playboy.TV, ktorá poskytne svojim divákom možnosť získať žetóny a používať ich aj na platbu za ďalší obsah.

 

 

 

Reena Patel, obchodná riaditeľka a vedúca divízie Playboy Enterprises, Inc, vo vyhlásení uviedla, že spoločnosť vnímala potrebu poskytnúť svojim zákazníkom flexibilnejšie spôsoby platby. "Táto inovácia prináša miliónom ľudí, ktorí využívajú náš obsah, väčšie možnosti výberu platby a v prípade VIT možnosť odmeny za zapájania sa do ponúk spoločnosti Playboy."

 

Kryptomeny sa v zábavnom priemysle pre dospelých objavili už aj v minulosti. Svetoznámy nevestinec Bunny Ranch uvažoval o prijímaní platieb v Bitcoinoch (BTC), keďže ich zaujala anonymná povaha kryptomeny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies