Pištoľník Arenas si nedá pokoj: Chytili ho s kontrabandom

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 15:43 • 2 min
Pištoľník Arenas si nedá pokoj: Chytili ho s kontrabandom

LOS ANGELES - Basketbalový výtržník Gilbert Arenas je znova v rukách polície a opäť to má na svedomí jeho neslávne známy koníček - nedovolené ozbrojovanie.

slovakia

left justify in out

Bývalú hviezdu Washingtonu chytila kalifornská hliadka v Los Angeles, keď v noci uháňal vo forde nepovolenou rýchlosťou bez vodičského preukazu. Muži zákona našli v pickupe 31-ročného Američana taký rozsiahly kontraband, že na miesto privolali losangeleskú pyrotechnickú jednotku. Informoval o tom web TMZ.

Arenas, pre netradičné číslo na drese známy z minulosti najmä ako "Agent 0", sa na konci roka 2009 neslávne zapísal do povedomia fanúšikov, keď doniesol do šatne revolvery, aby si takýmto spôsobom vyrovnal dlhy z hazardnej kartovej hry s vtedajším washingtonským spoluhráčom Javarisom Crittentonom. Prokurátor navrhoval pre trojnásobného účastníka Zápasu hviezd trojmesačný nepodmienečný trest, rodák z Tampy si však nakoniec odpykal iba 30-dňové domáce "väzenie". Muž s kariérnym priemerom vyše 20 bodov na zápas v NBA našiel uplatnenie až v Číne, kde v minulej sezóne hral v tíme Šanghaj Sharks.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies