Dominika Cibuľková provokuje fotkami z dovolenky na Maledivách

NETKY.SK • 26 Február 2021, 17:53 • 2 min
Dominika Cibuľková provokuje fotkami z dovolenky na Maledivách

MALEDIVY - Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, ktorá sa začiatkom januára nechala “voviesť do omylu“ a na bratislavských Kramároch sa prednostne zaočkovala, si užíva exotickú dovolenku plnými dúškami.

slovakia

left justify in out

Dominika Cibulková vyrazila so svojim manželom Michalom na dovolenku na Maledivy. Dvojica si to už môže dovoliť, pretože sú obaja prednostne zaočkovaní.

 

img

 

Predbehla lekárov v prvej línii

Po návrate sa ich tak nebude týkať ani 14 dňová karanténa, tak ako to platí pre väčšinu bežných smrteľníkov.

 

Fotografiami z dovolenky zverejnených na sociálnych sieťach jej pravdepodobne na popularite nepridá.

 

img

 

Keď sa prevalili informácie, že bývalá tenistka so svojim manželom podstúpila vakcináciu v čase, kedy sa primárne očkovali lekári a zdravotnícky personál v prvej línii, sľúbila, že v nemocnici pomôže.

 

Išlo pritom o výzvu ministerstva zdravotníctva, ktoré Cibulkovú vyzvalo, aby sa zapojila do boja proti koronavírusu a pomohla.

 

Súvisiaci článok: Prednostne zaočkovali Dominiku Cibulkovú aj jej manžela

 

Pomohla AŽ raz

Výzvu prijala a niekoľko hodín vypomáhala na odbernom mieste. To bolo však prvý a posledný krát. Ako vysvetlila, musí sa venovať svojmu malému synovi, ktorý je pre ňu priorita.

 

Za užívanie si v malom raji na zemi, keď ostatní nemôžu poriadne ani vytiahnuť päty z domu, sa Dominika ocitla opakovane pod „paľbou kritiky“.

 

img

 

Nahnevaní Slováci jej to v komentároch poriadne spočítali. Namiesto toho, aby sa na čas stiahla, provokuje fotografiami v plavkách z pláže. 

 

Keď sa začali množiť negatívne ohlasy a väčšina ľudí neocenila, ako si to Dominika na Maledivách užíva, jednoducho vypla možnosť komentovať jej príspevky

 

Prečítajte si tiež: Rezort zdravotníctva poslal Dominike Cibuľkovej jasný odkaz. Namiesto “osvety“ má prísť pomôcť do nemocnice

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies