Pirelli sa s tímami dohodlo na testovaní počas sezóny

NETKY.SK • 8 Marec 2014, 14:56 • 2 min
Pirelli sa s tímami dohodlo na testovaní počas sezóny

MILÁNO - Každý z jedenástich tímov bude mať v priebehu ročníka 2014 jeden deň k dispozícii na to, aby vyskúšal najnovšie produkty Pirelli.

slovakia

left justify in out

Výhradný dodávateľ pneumatík pre motoristickú formulu 1, talianska spoločnosť Pirelli, oznámil program dodatočného testovania gúm počas tohtoročnej sezóny 2014.

Každý z jedenástich tímov bude mať v priebehu ročníka jeden deň k dispozícii na to, aby vyskúšal najnovšie produkty Pirelli. S návrhom súhlasili všetky zoskupenia. Pneumatiky, ktoré stajne použijú na testovanie, sa nepripočítajú k celkovo 135 prideleným súpravám určeným na tieto účely.

Podľa pravidiel pre tento rok, každý z tímov bude musieť jeden deň venovať aj odskúšaniu pneumatík pre ročník 2015. Udeje sa tak po Veľkej cene Abú Zabí (25. - 26. novembra 2014). Informácie pochádzajú z internetovej stránky autosport.com.

Program testovania počas sezóny 2014:
Bahrajn (8. - 9. apríla): Caterham, Mercedes a Williams
Barcelona (13. - 14. máj): Sauber, Toro Rosso, McLaren a Force India
Silverstone (8. - 9. júla): Ferrari, Lotus, Red Bull, Marussia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies