Pique za urážky na adresu policajtov zaplatí pokutu 10.500 eur

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 09:04 • 2 min
Pique za urážky na adresu policajtov zaplatí pokutu 10.500 eur

BARCELONA - Futbalový obranca FC Barcelona Gerard Pique zaplatí na základe rozhodnutia súdu pokutu vo výške 10.500 eur za slovné napadnutie a urážanie policajtov. Incident sa udial v októbri minulého roka, španielsky futbalista sa do ostrej výmeny s ochrancami zákona dostal nadránom pred diskotékou v Barcelone. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Partner popovej speváčky Shakiry sa do hádky s policajtmi pustil po tom, ako pokutovali jeho brata Marka za zlé parkovanie. Marco postavil svoje auto na autobusový pruh a jeho potrestanie sa Piquemu nepáčilo a priamo pred zrakmi policajtov pokrčil pokutový blok a odkopol ho. K tomu pridal pár štipľavých a urážlivých slov.

 

Dvadsaťosemročný Pique sa za incident ospravedlnil, ale trestu sa napriek tomu nevyhol. Incident sa udial krátko po jeho návrate z kvalifikačných zápasov na Slovensku a v Luxembursku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies