Peter Sagan piatykrát v kariére finišoval štvrtou priečkou

NETKY.SK • 20 Marec 2021, 17:11 • 2 min
Peter Sagan piatykrát v kariére finišoval štvrtou priečkou

Taliansko - Sagan, na pretekoch v Miláne, finišoval až na štvrtej priečke.

slovakia

left justify in out

Belgický klasikár Jasper Stuyven z tímu Trek-Segafredo sa stal víťazom sobotňajších prestížnych jednodňových pretekov Miláno - San Remo v Taliansku. 

 

img

 

"Dnes ráno som si nepomyslel na to, že dnes zvíťazím. V závere som sa cítil dobre, no okolo mňa bolo mnoho šprintérov, preto som sa musel pokúsiť o únik. Inak by som skončil možno v druhej polovici prvej desiatky. Je to najväčší úspech mojej kariéry," povedal po pretekoch Stuyven v prvom televíznom rozhovore.

 

Druhý napokon finišoval Austrálčan Caleb Ewan, tretí bol Belgičan Wout van Aert, a na štvrtej priečke finišoval slovenský jazdec Peter Sagan. Kragh Andersen preťal pásku až na 9. mieste.


img

 

Pri zjazde do centra San Rema Sagan nechýbal medzi najlepšími. Držal si kontakt s prvým miestom, a v úplnom finiši nechýbal v boji o prvenstvo.


Peter Sagan na tomto podujatí, už piatykrát v kariére, obsadil štvrtú priečku.  Až za Saganom finišoval Holanďan Mathieu Van der Poel, a šiesty skončil Austrálčan Michael Matthews.

 

Podobný článok: Sagan je rád, že preteky Tirreno-Adriatico vôbec dokončil. Pre Boru stihol natočiť už aj novú reklamu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies