FOTO Peter Pellegrini otvoril bufet novinárom

NETKY.SK • 3 December 2014, 15:53 • 2 min
FOTO Peter Pellegrini otvoril bufet novinárom

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Peter Pellegrini niekoľko dní po nástupe do funkcie zrušil zákaz svojho predchodcu Pavla Pašku a osobne otvoril parlamentný bufet zástupcom médií.

slovakia

left justify in out

Novinárom zakázal bufet Paška 15. apríla tohto roka spolu s ďalšími obmedzeniami voľného pohybu médií po budove národnej rady, napríklad zamkol prístup k parlamentným výborom.

 

Pellegrini odôvodnil zrušenie zákazu predĺžením rokovaní parlamentu, keď poslanci v utorok odsúhlasili, že obedná pauza sa skráti o hodinu a večer sa rokovanie predĺži o pol hodinu. Namiesto do 19:00 tak parlament rokuje do 19:30 a obedná pauza sa začína o 13:00 namiesto doterajších 12:00. Predseda parlamentu uznáva, že nie vždy môžu novinári odbehnúť najesť sa mimo budovy parlamentu a keďže parlament štandardne zasadá od 9:00 do 19:00, zástupcovia médií trávia v národnej rade dlhé hodiny.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies