Perniš neposilní Diósgyör, po jeseni zamieri do Slovana

NETKY.SK • 18 November 2013, 14:00 • 2 min
Perniš neposilní Diósgyör, po jeseni zamieri do Slovana

NITRA - Generálny manažér slovenského futbalového klubu FC Nitra Jozef Petráni dementoval správy o odchode brankára Dušana Perniša do tréningového kempu maďarského prvoligového tímu DVTK Diósgyör.

slovakia

left justify in out

Podľa spravodajského portálu Nemzeti Sport mal 28-ročný gólman, ktorý je do konca jesene v rodnej Nitre na hosťovaní z ŠK Slovan Bratislava, absolvovať od piatka tréningový kemp s aktuálne tretím tímom tabuľkového poradia najvyššej maďarskej súťaže. "Hovorili sme s Dušanom prakticky okamžite, ako sa objavili tieto informácie, aj on sám zostal zo všetkého prekvapený. Nič sa nemení na tom, že u nás odchytá zvyšné dva zápasy a potom zamieri do Slovana, ktorého je hráčom,“ uviedol Petráni pre portál nitra.sme.sk.

Dušan Perniš pred príchodom do Slovana chytal za poľský Pogoň Štetín, v minulosti pôsobil aj v škótskom Dundee United a na Slovensku aj v Dubnici, Senci a Žiline. Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike má na svojom konte sedem reprezentačných štartov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies