Podarilo sa odstrániť takmer všetky poruchy elektriny

NETKY.SK • 16 Január 2019, 21:51 • 2 min
Podarilo sa odstrániť takmer všetky poruchy elektriny

BRATISLAVA - Stredoslovenskej distribučnej sa dnes podarilo odstrániť takmer všetky poruchy elektriny. Ako informoval hovorca Miroslav Gejdoš, do štvrtka bude musieť vydržať bez elektriny 33 odberateľov v obci Beluša, konkrétne v častiach Belušské Slatiny a Podmalenica (okres Púchov).

slovakia

left justify in out

„Máme tu zlomený stĺp v neprístupnom teréne a oprava bude možná až vo štvrtok za vidna," informoval Gejdoš.

Bez prúdu je aj 40 domácností v Petroviciach, v časti Pláne (okres Bytča). Tu spadol popoludní na vedenie strom. „Tiež je to v neprístupnom teréne, takže dnes sa to už nepodarilo vyriešiť napriek maximálnemu úsiliu našich elektrikárov. Máme za sebou náročné dni, ale vo štvrtok so svitaním vyrazia naši pracovníci opäť do terénu a urobia všetko, čo bude v ich silách, aby opravy dokončili čo najskôr," dodal Gejdoš.

 

img

Miroslav Gejdoš. Zdroj: TASR

 

Na strednom Slovensku pre nepriaznivé počasie ráno vypadávali dodávky elektriny. „Vplyvom nepriaznivého počasia, najmä hustého sneženia, v noci z utorka na stredu na severe stredného Slovenska sme zaznamenali ďalšie poruchy na elektrických vedeniach,“ informoval ráno agentúru SITA Gejdoš s tým, že bez prúdu je približne 800 odberných miest. Mimo prevádzky bolo 40 trafostaníc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona