Pénzeš: Ciele v Pavlodare máme tie najvyššie

NETKY.SK • 3 August 2015, 16:19 • 2 min
Pénzeš: Ciele v Pavlodare máme tie najvyššie

BRATISLAVA - Je už tradíciou, že hokejisti kazašského mužstva Irtyš Pavlodar trávia leto na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Pod vedením slovenského trénera Júliusa Pénzeša sa majster Kazachstanu pripravuje na novú sezónu. "Zástupcom klubu sa veľmi zapáčili predsezónne sústredenia na Slovensku. Máme tu možnosť zahrať si dosť prípravných zápasov, čo v Kazachstane absentuje, pretože mestá sú ďaleko od seba," prezradil po jednom z tréningov v Bratislave 59-ročný kouč Pénzeš.

 

V jeho tíme každoročne pôsobí viacero hokejistov spod Tatier. Výnimkou nebude ani ročník 2015/2016. "Trochu sme obmenili káder, vedenie sa rozhodlo dať šancu mladším hráčom. Z minulej sezóny zostali Rehák a Mlynarovič. Znížili nám aj počet cudzincov. Henrich Ručkay a Lukáš Jurík s Romanom Tománkom by mala byť úderná trojka rovnako ako v minulom ročníku Hujsa s Hunovcami," pokračoval Pénzeš. 

 

Slovenský kormidelník má aj tentokrát pred sebou rovnaký cieľ ako v minulosti. "Ciele sú stále rovnaké - ovládnuť všetko, čo sa dá. Klub má solídny rozpočet a podľa toho sú aj nastavené ciele," dodal lodivod Pavlodaru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies