Pekaríkova ochrana prináša Herthe šťastie

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 15:50 • 2 min
Pekaríkova ochrana prináša Herthe šťastie

BERLÍN - Chránič zlomeného nosa, ktorý slovenský futbalový reprezentant Peter Pekarík nosí už šesť týždňov, možno skončí v múzeu nemeckého klubu Hertha Berlín.

slovakia

left justify in out

Odkedy nastupuje krajný obranca s týmto prvkom prelepeným páskou, bundesligista neokúsil trpkosť prehry - dosiahol tri víťazstvá a uhral rovnaký počet remíz.

 

"Samozrejme, že spoluhráči aj náš lekársky štáb si už z toho robia žarty. Hovoria, že ochranu musím nosiť, kým budeme bez prehry," so smiechom uviedol Pekarík pre Berliner Zeitung. 

 

Hertha sa v I. bundeslige najbližšie predstaví v sobotu o 15.30 h doma proti Kolínu nad Rýnom. "Určite tú ochranu znova budem mať. Potom uvidíme..." vyhlásil 28-ročný žilinský rodák. 

 

"Už teraz by tú ochranu nemusel nosiť," potvrdil lekár Berlínčanov Uli Schleicher. Poverčivosť však zohráva svoju úlohu podobne ako napríklad brady v play-off v iných športových odvetviach. 

 

BZ dodal, že ak mužstvo z metropoly zvíťazí, v podstate si už zabezpečí zotrvanie medzi elitou aj na sezónu 2015/2016. Hertha šesť kôl pred koncom je na dvanástej priečke o šesť bodov nad čiarou zostupu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies