Pavol vykrádal školy aj kočikárne

NETKY.SK • 1 December 2014, 10:50 • 2 min
Pavol vykrádal školy aj kočikárne

BRATISLAVA/KOŠICE – Polícia dolapila 28-ročného Pavla z Košíc, ktorý je zodpovedný za viaceré krádeže v meste.

slovakia

left justify in out

Koncom augusta vnikol cez okno do kočikárne na Krosnianskej ulici v Košiciach. Ukradol dámsky a potom aj pánsky horský bicykel spolu za 890 eur, na dverách spôsobil 30-eurovú škodu. V polovici októbra vnikol do základnej školy na sídlisku Dargovských hrdinov. Zobral nabíjačky na tablety, slúchadlá, mikrosystém, notebook, videoprojektor, bezdrôtový set s klávesnicou, myšou a s USB korektorom, súpravu reproduktorov a mobilný telefón. Spôsobil celkovú škodu za viac ako 1 300 eur. 

 

Notebook a dataprojektor za vyše 830 eur ukradol koncom októbra z gymnázia. Poslednú októbrovú noc si zašiel do základnej školy, zvesil zo steny plazmový televízor, ktorý našli rozbitý na zemi v átriu školy. Škoda je takmer 4 000 eur. Ako uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó, hrozí mu dvojročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies