Paul Ince už nie je trénerom Blackpoolu

NETKY.SK • 21 Január 2014, 18:18 • 2 min
Paul Ince už nie je trénerom Blackpoolu

LONDÝN - Klub druhej najvyššej anglickej futbalovej súťaže FC Blackpool odvolal Paula Inca z pozície trénera prvého mužstva.

slovakia

left justify in out

Bývalého anglického reprezentačného záložníka stála miesto séria deviatich prehier z ostatných desiatich ligových duelov, ktorá pre Blackpool znamenala zisk jediného bodu v The Championship od novembra minulého roku. Spoločne s Incom opúšťajú klub aj jeho asistenti Alex Rae a Steve Thompson. Tridsaťpäťročný záložník Barry Ferguson sa od štvrtka ujme vedenia tréningového procesu.

"Blackpool Football Club môže potvrdiť, že s okamžitou platnosťou zbavil funkcie trénera Paula Inca a asistentov Alexa Raea so Stevom Thompsonom. Vo štvrtok bude viesť tréning Barry Ferguson," píše sa v utorňajšom stanovisku na oficiálnej internetovej stránke "mandariniek."

Blackpool je napriek nepriaznivej sérii výsledkov stále osem bodov nad pásmom zostupu z The Championship. Paul Ince bol koučom tímu zo severozápadu Anglicka od februára minulého roku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies