Gaethje v októbri, bývalý UFC šampión v apríli?

NETKY.SK • 5 August 2020, 16:00 • 2 min
Gaethje v októbri, bývalý UFC šampión v apríli?

Zatiaľ neporazený šampión ľahkej váhy Khabib Nurmagomedov sa vyjadril na sociálnych sieťach , že má značný záujem o dlho spomínaný zápas s bývalým šampiónom Georgesom St- Pierrom.

slovakia

left justify in out

O tomto „mega zápase“ sa hovorí už niekoľko mesiacov ak nie rokov. Khabib zatiaľ nenašiel súpera,  ktorý by ho výraznejšie potrápil a tak meno „GSP“, začalo byť čoraz reálnejšie .

 

img

 

V októbri sa Khabib stretne s obľúbencom fanúšikov Justinom Gaethjem

Podľa mnohých fanúšikov je práve Justin Gaethje ten, ktorý by mohol konečne Khabiba potrápiť ak nie dokonca zdolať. Gaethje je už dlhšiu dobu , známy svojou tvrdosťou a zápalom pre boj. Pri jeho poslednej výhe nad „El cucuyom“ teda Tonym Fergusonom, sám povedal že je pripravený v oktagone zomrieť. Tento prístup si získal srdcia fanúšikov a zrejme aj srdce Danu Whita, ktorý mu ponúkol šancu na titul v sobotu 24.10.2020 ale v ceste mu bude stáť doteraz neporazený Khabib „The Eagle“ Nurmagomedov.

 

Dočkáme sa v apríli jedného z najväčších zápasov v histórií UFC? 

Khabib komentoval na sociálnej sieti Instagram príspevok komentátora Joea Roggana s textom „Gaethje v októbri, GSP v apríli“.

 

Takýto zápas zaraďujeme do rovnakej kategórie ako boli zápasy Jonesa proti Cormierovi alebo Conora McGregora proti Nateovi Diazovi .

 

Sám Georges St-Pierre sa vyjadril , že sa teší na zápas Khabiba s Gaethjem. Posledný zápas „GSP“ bol v roku 2017, v ktorom porazil Michaela Bispinga a získal svoj stratený titul. O pár dní neskôr oznámil že titul opäť vzdáva kvôli jeho zdravotným problémom a dokonca opúšťa tento šport natrvalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Georges St-Pierre (@georgesstpierre),

 

Dana White nebol spokojný s takýmto prístupom šampióna a legendy UFC, čo vytvorilo ďalšie špekulácie o tom, že ak sa St-Pierre bude ešte chcieť niekedy vrátiť, či mu Dana White tento jeho sen umožní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies