I. Korčok nebude lídrom kandidátky SaS, odmietol ponuku R. Sulíka

NETKY.SK • 14 Apríl 2023, 16:00 • 2 min
I. Korčok nebude lídrom kandidátky SaS, odmietol ponuku R. Sulíka

BRATISLAVA - Exminister zahraničných vecí Ivan Korčok nebude lídrom kandidátky SaS v septembrových parlamentných voľbách. Odmietol ponuku šéfa SaS Richarda Sulíka.

slovakia

left justify in out

"V súvislosti s návrhom Richarda Sulíka, aby som kandidoval v predčasných parlamentných voľbách za SaS, som sa už vyjadril a na mojom stanovisku sa nič nezmenilo. Zároveň chcem vyjadriť moju podporu pre hodnoty slobody a solidarity, za ktoré sa SaS zasadzuje," povedal Korčok. Exminister priblížil, že v nadchádzajúcom období sa bude okrem iného venovať podpore mladých ľudí pri ich zapojení sa do verejného života a ich účasti na parlamentných voľbách.

 

"Rovnako som pripravený naďalej maximálne napomáhať tomu, aby si Slovensko udržalo súčasné zahraničnopolitické smerovanie, ktoré je v prospech občanov našej krajiny," doplnil. Zostavu kandidátnej listiny má SaS predstaviť na kongrese na budúcu sobotu 22. apríla. Na kongrese sa bude voliť aj predseda strany a členovia jej orgánov. Súčasný šéf strany Sulík sa bude opäť uchádzať o post predsedu na ďalšie štyri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies