Nabitý futbalový víkend pred nami, na ktoré zápasy sa môžeme najviac tešiť?

NETKY.SK • 22 Október 2021, 15:52 • 2 min
Nabitý futbalový víkend pred nami, na ktoré zápasy sa môžeme najviac tešiť?

Priam vysnívaná futbalová nádielka náš čaká tento víkend! Od slávneho El Clásica cez Derby d'Italia až po najslávnejšiu anglickú rivalitu medzi Manchestrom United a Liverpoolom. Priblížme si tie najatraktívnejšie zápasy tohto víkendu.

slovakia

left justify in out

Začíname so zápasom Arsenalu proti Aston Ville

Piatkový večer nám prinesie zápas medzi dvoma mužstvami, ktoré sa nachádzajú na neželaných tabuľkových pozíciach. Legendárny Arsenal figuruje iba o jednu priečku vyššie ako Villa, a to je na 12. respektíve 13. mieste. 

 

Obe mužstvá sa v tohtoročnej sezóne vyznačujú nevyrovnanými výkonmi a práve preto sa nachádzajú v strede tabuľky anglickej Premier LeagueArsenal napríklad odohral fantastické Severolondýnske derby, no potom prišla napríklad prehra s Brentfordom a remízy s Brightonom respektíve s Crystal Palace.

 

Základom úspechu pre zverencov Mikela Artetu bude nastrielať góly, po 8 odohratých zápasoch majú na konte iba 7 presných zásahov, a to dokonca 3 góly strelili práve v Severolondýnskom derby. 

 

Náš tip: Remíza 1-1

 

 

West Ham privíta nepredvídateľných kohútov

Nedeľňajšie poobedie bude futbalovým rajom pre fanúšikov kvalitného futbalu. O 15 hodine privíta West Ham na svojom štadióne kohútov z Tottenhamu

 

Toto derby nepatrí v Londýne medzi tie najsledovanejšie. No pripomeňme si, že čo sa týka hryv Európe, tak momentálne hrá  prekvapivo lepšiu súťaž West Ham.

 

Tímy v tabuľke delí iba jeden bod a práve takýto zápas bude patriť medzi zlomové, čo sa týka dosiahnutia pohárových priečok do európskych súťaží. 

 

West Ham je na domácom ihrisku veľmi silný, skvelý výkon predviedol aj proti červným diablom, hoci nakoniec smolne podľahol. Na oboch stranách figurujú hráči, ktorí vedia presne takéto zápasy rozhodnút –  Harry Kane a Heung Min Son alebo na druhej strane Michail Antonio

 

Náš tip: West Ham 2-1

 

 

Na Nou Campe sa odohrá slávne El Clásico

Pravdepodobne jeden, ak nie najdôležitejší zápas pre kariéru Ronalda Koemana sa odohrá v nedeľu o 16:15. 

 

Na Nou Campe hostí zlepšujúcu sa Barcelona veľmi dobre hrajúci Real Madrid pod vedením Carla Ancelottiho. Real si po víkendovej prehre s Espanyolom náležite zlepšil náladu s vysokou výhrou nad Šachtarom Doneck v LM.

 

Barcelona sa pomaly prebúdza zo začiatku sezóny, vo víkendovom kole zdolala vo veľmi dobrom zápase Valenciu 3:1 a zvládla aj zápas v LM s Dynamom Kyjev.

 

Za Barcu odohral už prvé minúty aj dlhodobo zranený Aguero a možno práve on bude rozhodujúcou postavou slávneho El Clásica. Na druhej strane si domáci budú musieť dávať veľký pozor na ťahúňa hostí Karima Benzemu

 

Náš tip: Remíza 2-2

 

 

Ronaldo na Old Trafford proti Salahovi a jeho Liverpoolu

Rovnako ako pri Koemanovi bude slávne anglické derby jedným z rozhodujúcich faktorov pre trénera Manchestru Oleho Gunnara Solskjaera.

 

Cez týždeň ho zachránil druhý polčas a famózny Cristiano Ronaldo. No teraz sa postaví rozbehnutému Liverpoolu a proti nemu bude hrať momentálne najlepší hráč PL Mohammed Salah.

 

Duel na Old Trafford je naplánovaný na 17:30 a budeme ostro sledovať, či United dokážu získať potrebné body s jedným z dvojice najsilnejších tímov posledných rokov Premier League. 

 

Náš tip: Liverpool 3-2

 

 

Na posledné zápasy zamierime do Talianska

V nedeľu o 18-tej hodine privíta Mourinhov AS Rím zatial suverénny Neapol, ktorý v 8. odohraných kolách nazbieral plný počet bodov. 

 

Spalletti spravil z Neapolu fantastické družstvo a pre fanúšikov ofenzívneho futbalu si nedokážeme predstaviť takmer nič lepšie. Lenže proti zatiaľ perfektnému Neapolu bude v ceste stáť znovuzrodený Rím pod vedením Josého Mourinha

 

Mourinho síce zažil svoju najpotupnejšiu prehru v kariére v zápase EKL so šikovnými Nórmi. No sme presvedčení, že na tento zápas svoju Rímsku armádu perfektne pripraví. 

 

Náš tip: AS Rím 2-1

 

 

Na záver nedeľňajšieho superprogramu je naplánované legendárne Derby d'Italia, v ktorom sa stretne milánsky Inter proti turínskemu Juventusu

 

Oba tímy nezažívajú najlepší úvod sezóny, no zatiaľ čo Juventus naberá na obrátkach, sa ,naopak, Inter začína trápiť. V poslednom kole nezvládol Škriniarov Inter dôležitý zápas s Laziom, naopak Juventus zdolal v tesnom zápase Mourinhov Rím.

 

Náš tip: Remíza 2:2

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies