Paul Anka vystúpi v Prahe až 22. júla

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 08:17 • 2 min
Paul Anka vystúpi v Prahe až 22. júla

LOS ANGELES - Americký spevák a skladateľ Paul Anka musel pre chorobu preložiť dnešný koncert v pražskom Kongresovom centre. Sedemdesiatdvaročného rodáka z Kanady totiž trápi laryngitída.

slovakia

left justify in out

Termín vystúpenia organizátori presunuli na utorok 22. júla. Miesto koncertu však ostáva nezmenené. Všetky predané vstupenky ostávajú aj naďalej v platnosti, usporiadatelia však do predaja dali ďalších 200 vstupeniek, ktoré si môžu záujemcovia a záujemkyne zakúpiť v sieti Ticketportal.

 

Paul Albert Anka sa narodil 30. júla 1941 v Ottawe. Na hudobnej scéne sa pohybuje od polovice 50. rokov minulého storočia. Na konte má množstvo albumov. Jeho azda najznámejším hitom je skladba Diana, ktorú vydal ako singel v roku 1957. Medzi známe piesne patria aj You Are My Destiny, Crazy Love, Lonely Boy, Put Your Head on My Shoulder, Puppy Love, (You're) Having My Baby alebo Times of Your Life. Pre Toma Jonesa napísal hit She's a Lady, pre Franka Sinatru otextoval singel My Way. S Michaelom Jacksonom spolupracoval na piesni I Never Heard, ktorá však vyšla pod názvom This Is It na rovnomennom albume z roku 2009. Vyskúšal si aj hereckú kariéru, a to napríklad v snímkach Najdlhší deň (1962), Kapitán Ron (1992), Ordinary Magic (1993) či Mad Dog Time (1996). V 90. rokoch minulého storočia mu udelili americké občianstvo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies