Partnerka zavraždeného podnikateľa sa v čase streľby skrývala v aute: Obviňuje Slovenku!

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 15:26 • 2 min
Partnerka zavraždeného podnikateľa sa v čase streľby skrývala v aute: Obviňuje Slovenku!

ESTEPONA – Partnerka zavraždeného britského milionára Andyho Busha (†48), dnes pre dailymail.com prezradila, ako sa skrývala v aute, keď zastrelili jej priateľa tromi ranami do hlavy v jeho luxusnej vile.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ruska Maria Korotajevová (20) prišla do luxusnej vily na španielskom pobreží Costa del Sol neďaleko mesta Estepona osláviť s Bushom ich päťmesačné „výročie“. Vo vile však na ňu čakala 24-ročná Slovenka Mária Kukučová. „Keď som prišla do izby a zbadala ju, bola som v šoku. Mala na sebe pyžamo. Nechápem ako sa mohla do domu dostať,“ povedala dvadsaťročná Ruska.

 

Korotajevová sa Kukučovej zľakla. „Keď som ju zbadala utiekla som z domu a zamkla som sa v aute. Nechcela som problémy. Andy vyšiel von a povedal mi, aby som sa nebála. 'Je to šialená k**va,' povedal mi a vošiel do domu.“

 

Mladá Ruska potom počula tri výstrely a rozbehla sa smerom k domu. Do vily s piatimi spálňami sa však nedostala, pretože bol zabezpečený. Potom videla Slovensku Kukučovú ako beží z domu, nasadá do Hummera a odchádza.

 

Ruska Korotajevová potom čakala dve hodiny, kým polícia našla Bushovu vilu. Hasiči sa vlámali do domu a našli tam britského podnikateľa v kaluži krvi.

 

Luxusná vila

 

 

Ruska randila s Bushom päť mesiacov a veľmi ho milovala. Na instagram zavesila ich spoločnú fotografiu s textom: „Navždy ťa budem milovať. Navždy budeš v mojom srdci. Muž, ktorý zmenil môj život k lepšiemu. Môj učiteľ. Želám si, aby som ťa mohla zachrániť. R.I.P. Andy Bush."

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies