Parížania v Lyone bez zraneného Pastoreho

NETKY.SK • 7 Február 2015, 16:30 • 2 min
Parížania v Lyone bez zraneného Pastoreho

PARÍŽ - V nedeľňajšom šlágri francúzskej Ligue 1 nastúpia futbalisti Paríža St. Germain na pôde tabuľkového lídra Olympique Lyon bez Javiera Pastoreho.

slovakia

left justify in out

Argentínskeho stredopoliara trápi lýtkový sval, ktorý mu neumožní absolvovať výjazd na Stade Gerland. Pastore sa zranil v súboji minulého kola, v ktorom PSG zdolal Stade Rennes 1:0.
      

Vírusové ochorenie kvári švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča, no podľa kormidelníka úradujúceho majstra Laurenta Blanca by nemal chýbať v zostave. "Uvidíme, v akej bude kondícii na popoludňajšom tréningu. Ale nevidím dôvod, prečo by mal chýbať v nominácii na zápas," uviedol Blanc na predzápasovej tlačovej konferencii.
      

Paríž sa v prípade víťazstva dostane na čelo tabuľky, momentálne na Lyon stráca dva body. Hráči z hlavného mesta si veria, pretože vyhrali posledných šesť zápasov a hrajú vo forme. Proti Lyonu hovoria aj zranenia - mimo hry je najlepší strelec celej súťaže Alexandre Lacazette ako aj kľúčový stopér Milan Biševac, mimochodom bývalý hráč PSG.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies