Pandev na zdravotných testoch v drese FC Janov

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 16:22 • 2 min
Pandev na zdravotných testoch v drese FC Janov

JANOV - Ikona macedónskeho futbalu Goran Pandev bol v stredu na zdravotných testoch v Taliansku, a to v drese FC Janov, s ktorým ho spájajú.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol web calciomercato.com aj s fotografiou. Portál Macedonian Football pripomenul, že Pandevov terajší zamestnávateľ, turecký Galatasaray Istanbul, síce mal v utorok ligový zápas (zvíťazil 1:0 na pôde Mersinu), ale 31-ročný útočník nenašiel miesto v plánoch kouča Hamzu Hamzaogluho, čo platí aj dlhodobo.

 

Pandev ohlásil v októbri 2013 odchod z národného mužstva. V tom čase bol pomerne vyťažovaným hráčom v talianskom SSC Neapol, ale jeho klubová kariéra začala upadať po minuloročnom prestupe do Galatasaray. Začiatkom týždňa médiá z jeho krajiny informovali o možnom návrate do najcennejšieho dresu. Novým trénerom reprezentácie sa koncom apríla stal Srb Ljubinko Drulovič a je verejným tajomstvom, že Pandev nemal ideálne vzťahy s jeho predchodcom Boškom Gjurovským. 

 

Macedónsko po piatich stretnutiach v "slovenskej" C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska figuruje na predposlednej piatej priečke v tabuľke s tromi bodmi za štatistiku 1-0-4 pri skóre 5:12. Na Slovensku sa predstaví 14. júna 2015. V kádri FC Janov figuruje Juraj Kucka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies