Paľo Habera a skupina TEAM vyrazia na TOUR 100

NETKY.SK • 7 Október 2023, 08:45 • 2 min
Paľo Habera a skupina TEAM vyrazia na TOUR 100

BRATISLAVA - Pokiaľ ste milovníkmi Paľa Haberu a skupiny Team, máte sa na čo tešiť. Už na budúci rok vyrazia na turné Tour 100

slovakia

left justify in out

HABERA & TEAM TOUR 100 to je neskutočná energia, najväčšie hity, jedinečná atmosféra a fantastický výkon skupiny, ktorá týmto turné oslávi 60 rokov svojho frontmana a 40 rokov svojho trvania! Celých 5 rokov museli fanúšikovia čakať, aby opäť mohli zažiť vypredané koncerty a ten najbližší kontakt so svojou obľúbenou kapelou na štadiónoch a najväčších slovenských amfiteátroch.
A čo na chystané turné hovorí frontman Pavol Habera? „Mám v bruchu taký ten pocit, ako som mal pred maturitnými skúškami...Otázky v hlave – či ešte niekoho zaujímame a podobné kraviny...Chápete? Po 2000 odohratých koncertoch !!! Ale teším sa jak hovado! Konečne môžeme osláviť naše výročia, či už moje osobné, alebo to kapelové tak ako sa má na pódiu a spoločne s Vami."
Skupinu TEAM založili Dušan Antalík a Ivan Válek v roku 1980 v Martine, prvú známu zostavu v tom období dopĺňali Milan Dočekal a Ivan Marček. V roku 1988 prichádza do kapely Paľo Habera a skupine vychádza debutová veľká platňa TEAM I, z ktorej sa predalo 250 000ks. Ako hovorí gitarista kapely Dušan Antalík: „Po prvých hitoch Reklama na ticho, Malá nočná búrka a Nároční sa nám začal plniť náš sen." A ten sen pokračuje v roku 2024 ďalšou koncertnou šnúrou v Čechách i u nás. Sedem slovenských koncertov a miesta Nitra, Brezno, Martin, Zemplínska Šírava, Východná a Detva – to všetko budú letné koncerty prevažne na tamojších amfiteátroch a na záver roka po minulej šnúre osvedčená koncertná bodka tentoraz dokonca priamo mikulášska, 6.decembra v TIPOS Aréne – Zimnom štadióne O.Nepelu v Bratislave.
Vstupenky sú už podľa slov Jána Kakaščíka, PR managera koncertu v predaji, exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.
HABERA & TEAM TOUR 100
22.6. Amfiteáter NITRA
26.6. Aréna BREZNO
29.6. Amfiteáter Amfiko MARTIN
10.7. Amfiteáter ZEMPL. ŠÍRAVA
13.7. Amfiteáter VÝCHODNÁ
27.7. Amfiteáter DETVA
6.12. TIPOS ARENA BRATISLAVA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies