Otvorená spoveď Lely Ceterovej. Ako to všetko naozaj bolo

NETKY.SK • 25 Január 2022, 10:53 • 2 min
Otvorená spoveď Lely Ceterovej. Ako to všetko naozaj bolo

Slovenská modelka Lela Ceterová konečne prehovorila o údajnej nevere. V exkluzívnom vyjadrení pre Blesk.cz popísala celú kauzu zo svojho pohľadu. Čo ju viedlo k odchodu? Ako to bolo s luxusnými darčekmi? Sú opäť spolu?

slovakia

left justify in out

Exkluzívne vyjadrenie Lely Ceterovej:
„Pred časom som sľúbila, že sa vyjadrím k všetkému, čo sa stalo. Najradšej by som však mlčala a zachovala si noblesu, ale to, čo sa deje ďalej, je už príliš, a preto musím povedať veci zo svojho pohľadu. Nebudem sa tu prikrášľovať, každý si aj tak urobí názor sám.

 

S Karlosom sme nemali dobré obdobie už dlhú dobu, pretože pokiaľ Karlos nemôže trénovať a zápasiť, nie je pokojný. Bola som nielen po pôrode, ale najviac ma poznamenal deň po oslave Lilinky, keď ma večer viezli do nemocnice a museli ma akútne operovať. Hormóny urobili svoje a absolútne som nebola vo svojej koži po všetkých stránkach.

 

 

Rozhodla som sa, že s deťmi odídem kvôli nám, nie kvôli niekomu inému. Samozrejme, aj napriek väčšej pohode pre mňa, Karlosa a deti. Nie, nemám a ani som nemala žiadneho milenca, a to ani českého, ani slovenského, ako som sa o sebe dočítala. Keď som sa rozhodla, že odídem,  ponúkol mi pomoc práve toľko spomínaný kamarát a sponzor môjho muža.

 

Chcel mi podať pomocnú ruku pri výbere bývania. Začal ma sprevádzať na obhliadkach, kam som sa chcela s deťmi odsťahovať a mať pokoj. Hlavne mi hovoril veľa škaredých vecí o Karlosovi a vyťahoval jeho nálady, hriechy a podobne. Najviac ma ale mrzelo, ako mi dával do hlavy pochybnosti o Karlosovi. Ja nie som naivná ani hlúpa, len som chcela mať po ťažkom období pokoj. Pán mi rozprával o jeho negatívnom vzťahu u neho doma, hádkach a problémoch. Pána som z časti aj ľutovala, že žije v nešťastnom manželstve. Samozrejme,  nezabudol mi spomenúť, že sa chce nechať rozviesť a že jeho žena mu stále hovorí, že sa má zbaliť a vypadnúť.

 

Pán mi ponúkal dovolenku, pomoc s bývaním, kúpil mi diamantový prsteň, ktorý bol kúpený 5. 1. 2022. Pokojne si to môže jeho žena zistiť priamo v luxusnej predajni, kedy sa to kupovalo, nech sama vie, akého muža má doma. Prsteň som chcela vrátiť a stále aj chcem. Nestojím o darčeky, ja si zarábam veľmi dobre aj sama.

 

 

Jeho ženu som kontaktovala mailom a chcela som sa s ňou porozprávať ako žena so ženou a samozrejme sa jej aj ospravedlniť. Jej reakcia bola taká, že je vidieť, že evidentne jej muž manipuluje aj s ňou. Neskôr som videla z jeho strany, že mu išlo o viac ako byť iba kamarát. Priznávam sa, výborne ma zmanipuloval, klamal mi o jeho žene, Karlosovi a zobral mi telefón, pretože sa bál, že pravda vyjde najavo. Toto bol dôvod, prečo som dlho mlčala. Nemala som prístup k ničomu. Nie, nemali sme spolu nič intímne, aj keď pán mal sexuálne narážky na moju adresu. Evidentne ho držia pri živote iba financie manželky tak, ako som sa dozvedela od mnohých ľudí a ako to mne samotnej tiež prišlo. Mrzí ma, že som sa od neho nechala zmanipulovať.

 

Všetko sme si doma s Karlosom vysvetlili a budeme aj naďalej fungovať ako rodina. Za toto by som sa chcela Karlosovi ospravedlniť. Prepáč, milujem ťa.“

 

Možno vás zaujme: Leonardo DiCaprio vyzýva, aby sme spolu zachránili svet



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies