Otrasný čin: Matka zabila svoje štyri deti

NETKY.SK • 3 Júl 2016, 09:12 • 2 min
Otrasný čin: Matka zabila svoje štyri deti

MEMPHIS - Americká polícia zadržala ženu, ktorá zabila svoje štyri deti vo veku od šiestich mesiacov do štyroch rokov. Trestný čin sa odohral v piatok v jednej zo štvrtí na predmestí mesta Memphis v americkom štáte Tennessee, kde bývajú ľudia strednej vrstvy.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovala agentúra AP, žena (29) je obvinená zo štvornásobnej vraždy, ako aj zo zanedbania starostlivosti o maloletých. Svoje deti zavraždila veľkým mäsiarskym nožom, ktorým im podrezala hrdlá, vyplýva z dokumentov zverejnených v noci nadnes úradom miestneho šerifa.


Piatemu dieťaťu, sedemročnému Dallenovi - synovi z prvého manželstva ženy -, sa podarilo z domu ujsť a pomocou náhodného okoloidúceho privolať na pomoc políciu.


Polícia potom ženu našla v dome, s reznými ranami na krku a zápästí. Ešte pred príchodom polície žena zatelefonovala svojmu manželovi a povedala mu, čo urobila, napísala agentúra AP. Neskôr sa priznala aj polícii.
Úrady zatiaľ nezverejnili okolnosti, za akých došlo k trestnému činu, ale vyšetrovatelia sa údajne snažia zistiť, či podozrivá netrpí duševnou chorobou.


Susedia a priatelia rodiny sa v sobotu večer zúčastnili na omši za obete zločinu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies