OTRASNÉ Tínedžerka si tri roky nestrihala nechty

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 18:02 • 2 min
OTRASNÉ Tínedžerka si tri roky nestrihala nechty

NORIMBERG - Tínedžerka, ktorá si po dobu troch rokov nestrihala nechty priznáva, že má problém s vykonávaním každodenných potrieb. 16-ročná Simone Taylor si od augusta 2014 neskracovala svoje nechty a trávi približne tri hodiny denne nanášaním laku na nechty.

slovakia

left justify in out

Simone si svoje "pazúre"pestuje veľmi dlho a hovorí, že má problémy so sprchovaním i obliekaním. Jej nechty na nohách majú 14,8 cm a na rukách 11,8 cm. Robí jej problém písať na počítači, ale aj držať obyčajné pero, čo jej asi dosť znepríjemňuje strednú školu.

 

"Teraz mám v škole skúškové obdobie a je ťažké písať s takými dlhými nechtami. Už po jednej hodine písania pociťujem neskutočnúm bolesť," prezradila Simone.

 

obrazok

 

"Raz sme s kamarátmi preliezali plot a môj necht sa zachytil o klinec a zlomil sa. Zostala som hysterická a začala som kričať prečo práve môj necht. Kamaráti sa ma pokúšali upkojiť, ale veľmi sa im to nedarilo. Profesori v škole sa ma snažia presvedčiť aby som si svoje dlhé nechty skrátila, ale to sa im nikdy nepodarí," dopĺňa tínedžerka.

 

Simone sa rozhodla nechať si narášť nechty po tom, ako sledovala videá o úprave nechtov na internete. Už po prvom roku ako ich nechala rásť jej spôsobovali problémy. Nikedy si povedala, že zajtra ich ostrihá ale nikdy sa tak nestalo.

 

obrazok

 

Na kožu okolo nechtov používa špeciálny olej, následne nanese základný lak, na neho farebný a ukončí to vrchnov vrstvou priesvitného laku. Nanášanie týchto lakov jej trvá približne tri hodiny a následné odstránenie hodinu a pol.

 

obrazok

 

Obyčajné použitie toalety jej spôsobuje problémy a o umývaní vlasov nie je pochýb. Simone tvrdí, že občas sa jej nechty zamotajú do vlasov ale podľa nej si tak dopraje vždy špeciálnu starostlivosť.

 

Tak či onak, život s takými nechtami nemôže byť ľahký.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies