LOH 2020: Jakub Grigar sa vo vodnom slalome K1 prebojoval do semifinále!

NETKY.SK • 30 Júl 2021, 08:13 • 2 min
LOH 2020: Jakub Grigar sa vo vodnom slalome K1 prebojoval do semifinále!

TOKIO - Slovenský reprezentant Jakub Grigar skončil štvrtý v semifinále súťaže K1 na olympijských hrách v Tokiu a postúpil do finále. V konkurencii 20 kajakárov v semifinále 24-ročný Lipták predviedol rýchlu jazdu, ale nevyhol sa chybe na bránke číslo 15, do ktorej udrel ľavou rukou.

slovakia

left justify in out

Napokon to po odjazdení kompletného štartovného poľa stačilo na štvrté miesto s časovým mankom 1,98 s za víťazom semifinále Čechom Jiřím Prskavcom. Nebyť tých 2 trestných sekúnd, stal by sa Grigar víťazom semifinále.

 

img

 

Slovák je obhajca piateho miesta z OH 2016 v Riu de Janeiro a víťaz tohtoročných pretekov Svetového pohára v nemeckom Markkleebergu.

Druhé a tretie miesto v semifinále K1 v Kasai Canoe Slalom Centre patrilo Francúzovi Borisovi Neveuovi a Američanovi s poľským rodiskom Michalovi Smolenovi. Z favoritov si účasť v desaťčlennom finále nevybojovali Talian Giovanni de Gennaro ani Slovinec Peter Kauzer.

 

Finálový boj o medaily sa začne o 9.00 h SELČ.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies