Otrasné: Najprv zastrelil svoje deti a potom seba

NETKY.SK • 17 December 2017, 12:58 • 2 min
Otrasné: Najprv zastrelil svoje deti a potom seba

K tragickej udalosti došlo v texaskom Dallase v sobotu nad ránom. Chirurg Christopher Dawson († 36) dlhú dobu bojoval s depresiami, ktoré sa mu nepodarilo premôcť. Obával sa, že ich zdedia aj jeho deti. Jeho zakalená myseľ mu preto povedala, nech ich zbaví bolesti. Malého synčeka Lukea († 9) aj dcérku Rachel († 5) preto zastrelil a zbraň potom obrátil proti sebe. Informoval o tom Blesk.cz.

slovakia

left justify in out

Matka detí a chirurgova manželka Rachel Dawson počula streľbu o pol siedmej ráno. Keď vybehla zo spálne pozrieť sa, čo sa stalo, zhrozila sa. Našla svoje deti mŕtve.

 

Okamžite zavolala políciu, ale na záchranu bolo už neskoro. Deti i jej manžel boli už mŕtvi. Smutný osud rodiny odhalilo smútočné oznámenia.

 

"Po rokoch útrap s úzkosťou a depresiou nebol Chris schopný vymaniť sa z ich zovretia," stálo na ňom. Aj napriek desivému činu, ktorý spáchal, bol chirurg opísaný ako milujúci otec, ktorý trávil všetok voľný čas so svojimi deťmi.

 

Malý Luke však tiež dlhšiu dobu bojoval s depresiami ako jeho otec. "Chris pomáhal Lukeovi s jeho úzkosťami, ale bol preplnený myšlienkami, že Luke vyrastie a bude ako on," uviedli pozostalí na smútočnom oznámení.

 

Deti aj otec boli pochovaní pri dvoch rôznych obradoch v jeden deň.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies