Otrasné FOTO: Thajská polícia objavila pri vyšetrovaní budhistického chrámu tigrí bitúnok

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 14:10 • 2 min
Otrasné FOTO: Thajská polícia objavila pri vyšetrovaní budhistického chrámu tigrí bitúnok

BANGKOK - Thajská polícia vyšetrujúca Tigrí chrám (Pa luangta bua) pre podozrenie z obchodovania s týmito zvieratami uviedla, že dnes v jeho areáli objavila tigrí bitúnok a klietky, v ktorých tigre prechovávali. Oznámila to agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Dnešný nález je najnovším v rozrastajúcej sa afére okolo tohto budhistického chrámu v západothajskej provincii Kančanaburi, ktorý je obľúbenou turistickou atrakciou. Návštevníci platili chrámu vstupné za to, že sa mohli s tigrami odfotografovať.

 

Polícia na základe tipu vykonala raziu v dome vzdialenom 50 kilometrov od chrámu. Objavila v ňom štyri živé tigre, desiatky prázdnych klietok a pravdepodobný bitúnok.

 

Minulý týždeň thajské orgány vyviedli z uvedeného chrámu vyše 137 živých tigrov. V mraziacom boxe tam objavili zamrazených 40 tigrích mláďat a 20 ďalších naložených v zaváracích pohároch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies