Otec zosnulého speváka Michaela Jacksona už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti

NETKY.SK • 1 August 2015, 11:52 • 2 min
Otec zosnulého speváka Michaela Jacksona už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti

LOS ANGELES - Joe Jackson, otec zosnulého speváka Michaela Jacksona, už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti.

slovakia

left justify in out

Podľa nemenovaného zdroja amerického týždenníka Us Weekly sa jeho zdravotný stav zlepšil a začína chodiť. K tomu však zatiaľ potrebuje asistenciu. Rodáka z Fountain Hill v Arkansase, ktorý nedávno utrpel mŕtvicu, by mali previezť z brazílskej Hospital Israelita Albert Einstein do nemocnice v Los Angeles súkromným lietadlom jeho dcéry, speváčky Janet Jackson. Štyridsaťdeväťročná interpretka už priletela za otcom do Sao Paula a prerušila tiež prípravy očakávaného turné.


Joseph Walter "Joe" Jackson, ktorý stál za zrodom kariéry skupiny The Jackson 5, prišiel do Sao Paula osláviť svoje 87. narodeniny. Tie mal 26. júla. V ten deň ráno mal však závraty a nič nevidel. Stratu zraku spôsobilo prasknutie artérie za okom, čo malo za následok mŕtvicu. Po prevoze do spomínanej nemocnice následne utrpel tri infarkty, pričom na približne desať sekúnd mu prestalo biť srdce. Lekári ho však oživili a počas operácie mu implantovali kardiostimulátor. Otec jedenástich detí prekonal už niekoľko porážok, pričom naposledy utrpel slabšiu mŕtvicu v novembri 2012. Vtedy mal bolesti hlavy a problémy s chôdzou a udržaním rovnováhy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies