Johny Depp prišiel pre domáce násilie o rolu vo filmovej sérii Fantastické zvery

NETKY.SK • 7 November 2020, 14:23 • 2 min
Johny Depp prišiel pre domáce násilie o rolu vo filmovej sérii Fantastické zvery

LONDÝN – Herec Johny Depp, ktorý sa preslávil svojim búrlivým životom, nulovou finančnou gramotnosťou a svojským prístupom ku všetkému a ku všetkým, avšak s obrovským hereckým talentom, už nebude stvárňovať postavu Gellerta Grindelwalda v obľúbenej fantasy sérii Fantastické zvery.

slovakia

left justify in out

Filmová spoločnosť Warner Bros. ukončila spoluprácu s Johnym Deppom potom, ako prehral súdny spor s britským bulvárnym denníkom The Sun. Herec denník zažaloval pre uverejnenie článku, v ktorom opísal Deppove násilné správanie voči svojej bývalej manželke a herečke Amber Heard.

 

Here musel pred súdom tiež vysvetľovať viaceré správy, ktoré potvrdzujú skutočnosť, že sa k svojej partnerke správal násilne a na jej adresu sa vyjadroval prinajmenšom šokujúco.

 

"Utopme ju predtým, než ju spálime. A ja potom budem mať sex s jej obhoreným telom, aby som sa uistil, že je mŕtva," napísal Depp svojmu priateľovi Paulovi Bettanymu.

 

Maslo na hlave majú obaja

Na verejnosť sa totiž dostala aj zvuková nahrávka, kde sa Deppova exmanželka Amber Heard priznala, že sa k svojmu manželovi správala surovo a neraz po ňom hádzala všetko, čo jej prišlo pod ruku.

 

Sudca najvyššieho súdu v Londýne Andrew Nicol tento týždeň rozhodol v prospech bulvárneho denníka. Svoje rozhodnutie pritom odôvodnil tým, že článok bol vo svojej podstate pravdivý.

 

 

Depp sa voči rozsudku sa odvolá

Johny Depp sa vo svojom príspevku na Instagrame poďakoval svojim fanúšikom za podporu a zároveň oznámil, že ho štúdio Warner Bros. požiadalo, aby sa vzdal svojej postavy Gellerta Grindelwalda.

 

„Túto žiadosť som rešpektoval a súhlasil som s ňou,“ tvrdí herec. Kto v tretej sérii nahradí herca v jednej z hlavných úloh, zatiaľ nie je známe.

Depp označil rozsudok súdu za absurdný, pričom sa voči nemu plánuje odvolať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp),

 

„Absurdný rozsudok súdu nezmení môj boj o pravdu. Moje odhodlanie zostáva silné a mám v pláne dokázať, že obvinenia voči mne sú nepravdivé,“ uzavrel Depp.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies