Oscar Isaac stvárni hlavnú zápornú postavu v nových X-Menoch

NETKY.SK • 25 November 2014, 14:47 • 2 min
Oscar Isaac stvárni hlavnú zápornú postavu v nových X-Menoch

USA - Americký herec Oscar Isaac sa dohodol s predstaviteľmi filmovej spoločnosti 20th Century Fox na účinkovaní v pripravovanej snímke X-Men: Apocalypse. Tridsaťpäťročný rodák z Guatemaly stvárni hlavnú zápornú postavu - mutanta menom Apocalypse, podľa ktorého dostal film aj svoj podtitul.

slovakia

left justify in out

Snímku X-Men: Apocalypse bude režírovať Bryan Singer, ktorý nakrútil aj filmy X-Men (2000), X-Men 2 (2003) a X-Men: Budúca minulosť (2014). Singer je tiež spolu so Simonom Kinbergom, Mikeom Doughertym a Danom Harrisom autorom scenára. Dej novinky sa bude odohrávať v roku 1983, čiže desať rokov po udalostiach zo spomínaného filmu X-Men: Budúca minulosť. Okrem Isaaca by si v X-Men: Apocalypse mali zahrať napríklad aj James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Hugh Jackman, Evan Peters či Nicholas Hoult. Nakrúcať by mali začať v apríli v kanadskom Montreale, americká premiéra je naplánovaná na 27. mája 2016. 

 

 

Oscar Isaac je známy predovšetkým vďaka hudobnej dramédii Vnútri Llewyna Davisa (2013) bratov Ethana a Joela Coenovcov, v ktorej stvárnil titulnú postavu. Za svoj výkon získal viacero ocenení a tiež nomináciu na Zlatý glóbus. Okrem toho si zahral napríklad v snímkach Pavučina lží (2008), Agora (2009), Robin Hood (2010), W.E. (2011), Sucker Punch (2011), Drive (2011) či Bourneov odkaz (2012). Na budúci rok sa predstaví v siedmej epizóde Hviezdnych vojen s názvom Star Wars: The Force Awakens. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies